A masszázs ma már nem luxus, hanem LÉTelem :)

Egyik legjobb dolog ami a testeddel történhet.

Élénkíti a nyirokkeringést, ami lehetővé teszi, hogy az immunrendszer jobban működjön.
A szervezet elkezdi a méregtelenítést.
Csontok, ízületek, izmok és a bőr szövetei könnyebben regenerálódnak. Csökken a fájdalom.
Segít a szellemi, érzelmi feszültség enyhítésében, tehát Stresszcsökkentő. 
Kimerültség, fáradtság esetén pihentet, ellazít. 

Az európai svéd, sport masszázsfogásokat triggerpont stimulációval , köpölyözéssel, masszázspisztollyal teszem teljessé. 
A regeneráló , célzott terápiás masszázs,  segít mindennemű fájdalom hát, váll, derék, nyak, enyhítésében ( "becsípődés", mozgás tartomány beszűkülése, izomláz és hasonlók), tehát mozgásszervi probléma esetén.
 A sok jótékony fizikai hatása mellet, megelőzés céljából is alkalmazható.

Triggerpont stimuláció és fascia lazítás
Triggerpont az izomhasban , az izom-ín átmenetben és az izmot körülvevő fasciában (csonthártya) található. Jól tapintható rendkívül érzékeny csomócska, melyben összegyűlik az adott izom feszültsége. Nyomással kioldható masszázs közben.

Szilikon csúsztató , vagy vákuumos köpöly használata során vérbőség keletkezik az adott területen. Ennek hatására lazulnak az izmok, és javul a terület vérellátása. Pozitív ingerek javítják azok vérkeringését, anyagcseréjét. Hatásosabb lesz a masszázs.

Blokkoldó - Energetizáló - Relaxációs (pihentető) masszázs - Egy lágyabb, lassúbb, nyugodtabb kezelés, nincsenek erős ingerek, a stresszoldás a cél. A stressz a szorongás szinte minden életterületen megjelenik. Kihat a testi-lelki - szellemi egészségünkre, teljesítőképességünkre. Sok esetben ez fizikai fájdalommal is jár. Oldja a blokkokat, feltölt energiával.

Frissítő talpmasszázs alatt, az idegvégződésekre ható apró nyomások stimulálják a belső szerveket.  Ez jótékonyan hat rájuk . A talpnak frissebb, könnyedebb érzése lesz. Kérhető önállóan, vagy 60-90 perces masszázs során is. 

Kismama masszázs - Komplikáció mentes várandóság esetén nyugodtan alkalmazható. A 12 héttől a 28.ig. a kismama kényelmes oldalt fekvő pozícióban van. A masszázs gyengédebb, inkább pihentető,  bizonyos területek kihagyásával. Derék fájdalom, vizesedés esetén nagy segítség lehet.

Cellulit masszázs - narancsbőr kezelése. Célzott hatóanyagú masszázskrémmel, olajjal történik a kezelés. Speciális, erősebb fogásokkal, főleg a kényes területeken ami a combok, farizom, has. Élénkül a nyirokkeringés, a "narancsbőr "csökken, a bőr simább lesz. A kezelés alatt bőséges folyadék fogyasztás javaslott. Csak kúra szerűen hatásos, legalább hetente egy alkalom, minimum öt héten keresztül. 

Az általam nyújtott masszázs, segítő tevékenység nem helyettesíti az orvosi konzultációt, egeszségügyi ellenőrzést.
Kérlek olvasd el  masszázs javallat és ellenjavallat
Köszönöm!

Masszázs menete:

Masszázs előtt átbeszéljük milyet szeretnél, van e fájdalom,   egészségi állapot , munkakör ,sport.

Ez azért fontos , hogy mi lehet a problémás terület, mindenkit személyre szabottan kezelek , igényeket szem előtt tartva.
Azt vallom, nem csak akkor hatásos egy masszázs , ha fájdalmas, ahol érzem a csomókat, letapadásokat ott tovább időzöm, viszont ezek kimasszírozása  fájdalommal is járhat, főleg az első egy- két alkalommal.

 Aki eljön masszázsra próbáljon időt szánni rá, nem rohanni :) Mert csak úgy működik az igazi testi - lelki feltöltődés.
Mindenkinek a teste más, mást igényel, szoktátok kérdezni, milyen gyakran

  szükséges a masszázs? Van aki úgy érzi hetente, kéthetente, havonta

 RENDSZERESSÉGEN van a hangsúly🙏

Krémek, olajak amiket használok növényi alapanyagúak, mesterséges anyagoktól mentesek.

Hívj bizalommal!

Anita

Hívj bizalommal! Anita masszázsa, XI kerület,
Szerémi sor 
anitamasszazs11@gmail.com 
+36 30 273 3322 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!