Masszázsok

Ajándékutalvány és bérlet is kapható. 

Nyak, váll és hát masszázs

30 perces részmasszázs

7 500 Ft

Frissítő talpmasszázs

30 perces részmasszázs

7 500 Ft

Frissítő relaxációs - svédmasszázs

60 perc 

12 000 Ft

Célzott kezelés 

60 perc célirányos terápia (sportosabb, mélyszöveti, probléma megoldó)

13 500 Ft

Kismama masszázs

A várandósság 3.ik hónapjától, amennyiben a kezelőorvos engedélyezi

12 000 Ft

Komplex kezelés

90 perces kezelés

19 000 Ft

Narancsbőr kezelése

Cellulit masszázs 60-70 perc (testtekercseléssel is)

15 500 Ft

ez a masszázs jelenleg szünetel 

A masszázs ma már nem luxus, hanem LÉTelem :)

Egyik legjobb dolog ami a testeddel történhet.Élénkíti a nyirokkeringést, ami lehetővé teszi, hogy az immunrendszer jobban működjön.A szervezet elkezdi a méregtelenítést.

Csontok, ízületek, izmok és a bőr szövetei könnyebben regenerálódnak. Csökken a fájdalom.Segít a szellemi, érzelmi feszültség enyhítésében, tehát Stresszcsökkentő. Kimerültség, fáradtság esetén pihentet, ellazít. 

Az európai svéd és sport masszázsfogásokat, triggerpont stimulációval , köpölyözéssel, masszázspisztollyal teszem teljessé. 

Emelett még használom a keleti masszázsfogásokat is, amiket tanultam ( indiai, kínai)illetve a funkcionális anatómia szintén a segítségemre van.

A regeneráló , célzott terápiás masszázs, segíthet mindennemű fájdalom hát, váll, derék, nyak, enyhítésében ( "becsípődés", mozgás tartomány beszűkülése, izomláz és hasonlók), tehát mozgásszervi probléma esetén.

A sok jótékony fizikai hatása mellet, megelőzés céljából is alkalmazható.

Triggerpont stimuláció és fascia lazítás


 T
riggerpont az izomhasban , az izom-ín átmenetben és az izmot körülvevő fasciában (csonthártya) található. Jól tapintható rendkívül érzékeny csomócska, melyben összegyűlik az adott izom feszültsége. Nyomással kioldható masszázs közben.

Szilikon csúsztató , vagy vákuumos köpöly

 használata során vérbőség keletkezik az adott területen. Ennek hatására lazulnak az izmok, és javul a terület vérellátása. Pozitív ingerek javítják azok vérkeringését, anyagcseréjét. Hatásosabb lesz a masszázs.

Blokkoldó - Energetizáló - Relaxációs (pihentető) masszázs - 

Egy lágyabb, lassúbb, nyugodtabb kezelés, nincsenek erős ingerek, a stresszoldás a cél. A stressz a szorongás szinte minden életterületen megjelenik. Kihat a testi-lelki - szellemi egészségünkre, teljesítőképességünkre. Sok esetben ez fizikai fájdalommal is jár. Oldja a blokkokat, feltölt energiával.

Frissítő talpmasszázs alatt, az idegvégződésekre ható apró nyomások stimulálják a belső szerveket. Ez jótékonyan hat rájuk . A talpnak frissebb, könnyedebb érzése lesz. Kérhető önállóan, vagy 60-90 perces masszázs során is.

Kismama masszázs - Komplikáció mentes várandóság esetén nyugodtan alkalmazható. A 12 héttől a 28.ig. a kismama kényelmes oldalt fekvő pozícióban van. A masszázs gyengédebb, inkább pihentető, bizonyos területek kihagyásával. Derék fájdalom, vizesedés esetén nagy segítség lehet.

Cellulit masszázs - narancsbőr kezelése. Célzott hatóanyagú masszázskrémmel, olajjal történik a kezelés. Speciális, erősebb fogásokkal, főleg a kényes területeken ami a combok, farizom, has. Élénkül a nyirokkeringés, a "narancsbőr "csökken, a bőr simább lesz. A kezelés alatt bőséges folyadék fogyasztás javaslott. Csak kúra szerűen hatásos, legalább hetente egy alkalom, minimum öt héten keresztül.

Az általam nyújtott masszázs, segítő tevékenység nem helyettesíti az orvosi konzultációt, egeszségügyi ellenőrzést.Kérlek olvasd el masszázs javallat és ellenjavallatKöszönöm!

Masszázs menete:

Masszázs előtt átbeszéljük milyet szeretnél, van e fájdalom, egészségi állapot , munkakör ,sport.

Ez azért fontos , hogy mi lehet a problémás terület, mindenkit személyre szabottan kezelek , igényeket szem előtt tartva.Azt vallom, nem csak akkor hatásos egy masszázs , ha fájdalmas, ahol érzem a csomókat, letapadásokat ott tovább időzöm, viszont ezek kimasszírozása fájdalommal is járhat, főleg az első egy- két alkalommal.

Aki eljön masszázsra próbáljon időt szánni rá, nem rohanni :) Mert csak úgy működik az igazi testi - lelki feltöltődés.Mindenkinek a teste más, mást igényel, szoktátok kérdezni, milyen gyakran

szükséges a masszázs? Van aki úgy érzi hetente, kéthetente, havonta.

RENDSZERESSÉGEN van a hangsúly🙏

Krémek, olajak amiket használok növényi alapanyagúak, mesterséges anyagoktól mentesek.

Tusolási lehetőség van.

Hívj bizalommal!

Anita

 +36 30 273 3322

Az árak forintban értendők és tartalmazzák az áfát.

Fizetési módok : Kp , Otp banki utalás, Revolut

© 2018 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!